FAAM digitaal communicatie bureau

Een full-service digitale partner met een no-nonsense aanpak. We staan garant voor een perfecte uitwerking van online cases: esthetisch en technisch!

Voor wie het graag weet, dit is ons werkveld:

Research

Brand Strategy

Performance-Driven

Data-Driven

Wie zijn wij?

Caroline Coolen

Passie voor het ondernemen werd er van thuis uit met de paplepel ingegeven. Hierdoor weet Caroline exact wat de noden en behoeften van ondernemers zijn. Deze passie heeft ze in de beginjaren van haar professionele carrière verdergezet door ondernemers de nodige ondersteuning te geven bij het realiseren van hun projecten. En vervolgens werkte ze op verschillende projecten die bijdragen aan de digitalisering in de financiële wereld. Naast deze passie is ze ook meegezogen in de digitale wereld; en wil ze door haar kennis een meerwaarde creëren voor ondernemers door ervoor te zorgen dat deze online gevonden worden.

 

Thomas Vandergucht

FAAM opgericht in 2009 en meegegroeid met de sector en verwachtingen. Waar we ooit gestart zijn met uitsluitend webontwikkeling, ligt de focus vandaag op de on-site klantenbeleving en de resultaten. Gevonden worden door de doelgroep is vandaag een absolute vereiste en hier zijn wij strategische partner voor onze klanten.

Zijn doel is meerwaarde creëren voor zelfstandigen en KMO’s die vandaag niet beschikken over de in-house kennis van online profilering, maar de nood ervan in zien.

Onze klanten zijn steeds mee met de laatste trends

NETWERK VAN EXPERTEN

FAAM maakt deel uit van een groter netwerk van professionals. Samen vormen wij een denktank voor online duizendpoten. 

Professionaliteit, betaalbaarheid en visie zijn de drie belangrijkste pijlers waar wij naar streven. Op die manier versterken we onze positie als betrouwbare partner in online communicatie.

Zo maken wij ook deel uit van het Copy That collectief en werken we samen met Pixel Noir en AF Fotografie

Man’s thumb up

Klaar om samen te werken?