Op zoek naar een
Google Ads Expert?

Focus op Return On Investment

Boost leads

Meer leads ontvangen? Met een performance campagne zijn we continu aanwezig waar je potentiële klanten zijn.

Focus op rendement

FAAM zet campagnes op met oog op de Return On Investment. Met een data-driven aanpak zorgen we voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Dagelijkse Opvolging

Na de start van een campagne is optimalisatie een cruciale factor voor succes. Door continue opvolging betaal je nooit meer dan noodzakelijk.

Performance campagne

Wil je potentiële klanten bereiken op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw diensten of producten? Dan is Search Ads het performance kanaal bij uitstek om direct leads binnen te halen. Faam weet door een continue optimalisatie de kost per klik onder controle te houden en mee te bewegen met het gedrag van je doelgroep. Samen met een Google account manager kijken we waar voor jouw bedrijf de meeste kansen liggen.

Meetbare resultaten

Bij de start van je campagne bepalen we samen welke acties je wenst van je bezoekers. Vaak zal dit een verzonden contactformulier of een telefonische contact zijn. We zorgen ervoor dat al deze acties worden gemeten en het doel wordt van je campagne. 

Dit stelt ons in staat om steeds te zien wat werkt en wat niet. Op die manier kunnen we steeds bijsturen op basis van verkregen data en het succes van de campagne verhogen.

Veelgestelde vragen

Bij de aanvang van een samenwerking doen wij een inschatting van de te verwachten return. Dit cijfer is gebaseerd op data van Google en is steeds vrij accuraat. Resultaten zijn echter ook afhankelijk van een correcte opvolging van de ontvangen leads. 

Voor de setup van jouw campagne hebben we inzichten nodig rond jouw sector en klantsegmenten. Eenmaal de campagne loopt gaan we samenwerken om resultaten steeds te verbeteren.

Retargeting is een vorm van advertising waarbij potentiële klanten worden uitgenodigd om terug naar jouw website te komen en hun bestelling af te ronden bij jouw bedrijf. Doordat de boodschap hier nog beter afgestemd is op de noden van de klant is er een meerwaarde voor alle partijen.

Wij werken vanaf €250 maandelijks mediabudget. 

Google geeft een prognose gebaseerd op historische data voor je sector. We houden hier rekening met je verwachtingen en de inspanningen van jouw concurrenten.

De maandelijkse fee voor het campagnebeheer, optimalisatie en rapportering is afhankelijk van de grootte van de campagne en de complexiteit. Dit is mogelijk vanaf €150 per maand. Vraag naar een voorstel op maat.

Cases

Podoloog Lore Michiels

Website

net architectuur

Website

Huisartsen Gent

Website

Klaar om samen te werken?