DIGITAL MARKETING

De marketingmix voor je bedrijf

Wij weten je doelgroep te bereiken op het juiste moment in de customer journey. Vertel ons wat je doel is en we zetten de kanalen in die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Plumber man fixing kitchen sink

FAAM PLUMBING & CLEANING

Is jouw bedrijf actief in ontstoppingsdiensten, ruimingen, containers of reinigingsdiensten? Bekijk ons aanbod specifiek voor deze sector.

Google Search Ads

Wil je potentiële klanten bereiken op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw diensten of producten? Dan is Search Ads het performance kanaal bij uitstek om direct leads binnen te halen. Faam weet door een continue optimalisatie de kost per klik onder controle te houden en mee te bewegen met het gedrag van je doelgroep. Samen met een Google account manager kijken we waar voor jouw bedrijf de meeste kansen liggen.

Display Ads

Bij Display Ads gaat het over een groot bereik realiseren en de merkbekendheid vergroten binnen je doelgroep. Hier kunnen we ook snel een grote groep mensen op de hoogte brengen van een commerciële actie. De juiste trigger op het juiste moment zorgt ervoor dat jouw boodschap steeds relevant is voor wie ze te zien krijgt.

We kunnen jouw bedrijf bijstaan met Google Display Network, Programmatic Advertising of Media buying.

Retargeting

Retargeting is een vorm van advertising waarbij potentiële klanten worden uitgenodigd om terug naar jouw website te komen en hun bestelling af te ronden bij jouw bedrijf. Doordat de boodschap hier nog beter afgestemd is op de noden van de klant is er een meerwaarde voor alle partijen.

Social Media

Regargeting is een vorm van advertising waarbij potentiële klanten worden uitgenodigd om terug naar jouw website te komen en hun bestelling af te ronden bij jouw bedrijf. Doordat de boodschap hier nog beter afgestemd is op de noden van de klant is er een meerwaarde voor alle partijen.

Google Shopping

Heb je een webshop en wil je de verkoop stimuleren? Met Shopping Ads verschijnen jouw producten wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar een leverancier of wanneer ze deze willen vergelijken met andere aanbieders. We optimaliseren de productfeed van je webshop en gaan samen op zoek naar de beste CSS partner.

Cases

Klaar om samen te werken?